Hierontapalvelut

Hieronnalla voidaan lievittää lihasjäykkyyttä, kiputiloja ja kireää olemusta. Verenkierto ja aineenvaihdunta lihaksistossa vilkastuvat saaden aikaan vireän ja rentoutuneen olon. Urheilijoilla ja aktiivikuntoilijoilla lihashuolto ennaltaehkäisee loukkaantumisriskiä ja omalta osaltaan parantaa kehon elastisuutta. Useille on tärkeää myös hieronnan aikaansaama stressin lievitys ja rentoutunut olo.

Urheiluhieronta

Urheiluhieronta nimensä mukaisesti keskittyy lihashuoltoon, suorituskyvyn parantamiseen, palautumiseen ja vammojen ennaltaehkäisyyn. Hierontaohjelmat suunnitellaan eri urheilulajien erityisvaatimukset huomioon ottaen, tärkeimpiin lihasryhmiin keskittyen.

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta ei periaatteessa toimintatavoiltaan eroa urheiluhieronnasta. Lihasjäykkyyden ja kipujen lievittämisen ohella keskitymme myös stressin ehkäisyyn ja rentoutukseen.

Tilaa paikan päälle

Teen sopimuksen mukaan hieronta myös asiakkaan omissa tiloissa, esimerkiksi urheiluseuroille ja ryhmille, siirrettävällä kalustolla. Hinnat ovat tuolloin sopimuksen mukaan.

Hieronta ja urheiluhieronta sopivat kaikille, mutta hoitoon ei kannata tulla, jos olet flunssainen, kuumeinen.

Jos sinulle tulee perusteltu este, ilmoita siitä viimeistään 24 h ennen sovittua aikaa. Muussa tapauksessa sinulta veloitetaan varaamasi hoitokerran hinta.

Hierontahinnasto

  • 30 min 27 €
  • 45 min 34 €
  • 60 min 42 €
  • 90 min 57 €

Hinnat ovat Urheiluhieroja Joonas Nykoppin klinikalla, Kasarmikatu 3, Hämeenlinna.

Maksumahdollisuus on käteisellä tai pankkikortilla.